Read Shaman King, Band 12 by Hiroyuki Takei Free Online


Ebook Shaman King, Band 12 by Hiroyuki Takei read! Book Title: Shaman King, Band 12
The author of the book: Hiroyuki Takei
Edition: Carlsen
Date of issue: January 2006
Loaded: 1140 times
Reader ratings: 4.8
ISBN: 3551762422
ISBN 13: 9783551762429
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.44 MB
City - Country: No data

Read full description of the books:Nu m-a încântat în mod deosebit acest volum din cauza faptului că a constat mai mult în bătălii destul de insignifiante, care au pus mai puțin în evidență trăsăturile personajelor noastre principale.
Legătura dintre Hao și Yoh devine din ce în ce mai vizibilă pentru toți ceilalți și mai urmează doar câteva alte asemenea altercații până când adevărul va fi ieși la iveală.

În prima parte a volumului, situația este salvată de Ryu, Takei oferindu-ne cu această ocazie și povestea antrenamentului de care acesta a avut parte datorită bunicului lui Yoh. De asemenea, echipa X-Laws își face apariția și încearcă să-i recruteze pe cei care au pornit în această călătorie alături de Yoh. Tabloul este întregit de apariția Annei, însoțită bineînțeles de Manta/Morty, și confruntarea directă a acestora cu Hao. După toate aceste peripeții, micul grup de șamani ajunge în sfârșit în Patch Village, dar nu înainte de a fi îndrumați spre o călătorie spirituală și misterioasă din partea Marelui Spirit.

În continuare sunt complet îndrăgostită de această manga, care nu face decât să-mi readucă în minte fericirea din copilărie în timp ce urmăream anime-ul cu același titlu. Yoh, protagonistul, încă reprezintă o enigmă pentru mine - starea sa de calm, mentalitatea generală cu care privește lumea, îndârjirea cu care-și apără prietenii și propriile credințe când nimeni altcineva nu o face. Diversitatea culturală este în continuare un element de bază al acestei creații, exemplificată în acest volum prin apariția unui șaman care duce mai departe numele lui Dracula, oferindu-ne câteva scene din trecutul Valahiei și a stăpânirii lui Vlad Țepeș. Mi-e greu să îmi imaginez un anime sau manga care să atingă o asemenea perfecțiune în ceea ce privește elementele poveștii; deși iubirea, în sensul său preferat de oameni, este lăsată pe plan secundar, eforturile Annei nu sunt de ignorat în ceea ce privește împlinirea misiunii ei față de Yoh și familia Asakura. Legăturile de prietenie și tipologiile atât de diferite de oameni, proveniți din întreaga lume pentru a concura la competiția ce are loc din 500 în 500 de ani sunt realizate în cel mai subtil și natural mod, ca să nu mai menționez câtă atenție a fost oferită autenticității fiecărei personalități în parte.
Deși, în orice poveste, personajele mele preferate vor fi cele de tipul lui Ren/Len, Faust și chiar Hao, este imposibil să nu fii impresionat ca cititor de verticalitatea lui Yoh în fiecare situație în care este pus. "Regele Șaman" poate fi văzut ca un studiu antropologic de mare calitate și nu pot decât să mă bucur că am ocazia să învăț atâtea lucruri despre comportamentele umane, tipuri de raționament, și nu în ultimul rând, despre diferitele culturi din care fiecare provine.


Download Shaman King, Band 12 PDF Shaman King, Band 12 PDF
Download Shaman King, Band 12 ERUB Shaman King, Band 12 PDF
Download Shaman King, Band 12 DOC Shaman King, Band 12 PDF
Download Shaman King, Band 12 TXT Shaman King, Band 12 PDFRead information about the author

Ebook Shaman King, Band 12 read Online! Hiroyuki Takei (武井宏之 Takei Hiroyuki) is a Japanese manga artist, best known as the creator of the manga and anime Shaman King. His brother, Hirofumi Takei (武井宏文) is also a manga-ka.


Reviews of the Shaman King, Band 12


RYAN

You can, and you should read it.

RONNIE

Another one-time book, but it was interesting.

EVELYN

The book that found the answer to my question

CALEB

On one Breath

BEATRICE

Reality has surpassed expectations.
Add a comment
Download EBOOK Shaman King, Band 12 by Hiroyuki Takei Online free

PDF: shaman-king-band-12.pdf Shaman King, Band 12 PDF
ERUB: shaman-king-band-12.epub Shaman King, Band 12 ERUB
DOC: shaman-king-band-12.doc Shaman King, Band 12 DOC
TXT: shaman-king-band-12.txt Shaman King, Band 12 TXT