Read 探偵 37 by Gosho Aoyama Free Online


Ebook 探偵 37 by Gosho Aoyama read! Book Title: 探偵 37
The author of the book: Gosho Aoyama
Edition: 小学館
Date of issue: April 18th 2002
Loaded: 1290 times
Reader ratings: 5.6
ISBN: 4091261671
ISBN 13: 9784091261670
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 2.65 MB
City - Country: No data

Read full description of the books:



Dari semua series Conan yang pernah aku baca, buku yang ke ini bener-bener bikin aku angkat jempol banyak! (pinjem semua jempol punya orang se-RW hehehe)
DAMN. Suka banget sama kisahnya Miwako-Takagi // Ran-Shinichi. DAMN banget deh aku nangis waktu baca di bagian Miwako ngebaca sms dari si mantan itu. DAMN, suka banget sama Shinichi yang putus asa, sedih, gak karuan mikirin Ran yang lagi ada di sekolah padahal sekolahnya lagi dipasang bom. AAAAAAHHH! Pokoknya suka banget sama volume ini!
Aoyama Gosho jenius karena bisa bikin si Shinichi harus galau antara keprofesionalannya sebagai detektif yang harus menyelamatkan banyak orang atau sayangnya yang kebangetan sama Ran.
SWEET AND DANGEROUS! :D


Download 探偵 37 PDF 探偵 37 PDF
Download 探偵 37 ERUB 探偵 37 PDF
Download 探偵 37 DOC 探偵 37 PDF
Download 探偵 37 TXT 探偵 37 PDF



Read information about the author

Ebook 探偵 37 read Online! Gosho Aoyama ( 青山 剛昌) is a Japanese manga artist. He is best known as the creator of the manga series Detective Conan (known in the United States, Canada, and the United Kingdom as Case Closed).

Aoyama made his debut as a manga artist with the work Chotto Matte which was published in the weekly magazine Shōnen Sunday on winter of 1987. Shortly after that, another work by Aoyama, Magic Kaito, was published on the same magazine.

Chinese name: QING SHAN GANG CHANG

http://en.wikipedia.org/wiki/Gosho_Ao...


Reviews of the 探偵 37


GABRIEL

Why do I need to drive a phone number?

ARCHIE

All right, thanks fast.

MAYA

It reads on one breath.

HENRY

When you regret the book ends!

EMILY

A useful book to free yourself from negative emotions and joy.




Add a comment




Download EBOOK 探偵 37 by Gosho Aoyama Online free

PDF: -37.pdf 探偵 37 PDF
ERUB: -37.epub 探偵 37 ERUB
DOC: -37.doc 探偵 37 DOC
TXT: -37.txt 探偵 37 TXT